Bosnien skifter til Adidas inden VM i Brasilien

adidas

Det blev idag offentliggjort, at Bosnien skifter deres hidtidige tøjsponsor, Legea, ud med Adidas inden sommerens VM i Brasilien. Dette sker efter længere tids spekulationer, men nu er en aftale endelig officielt faldet på plads. Sponsoratet gælder ikke kun Bonsniens fodboldtrøjer, men derimod alt deres udstyr. Spillerne kommer derfor også til at spille i Adidas støvler, medmindre andet er dikteret af personlige sponsorer.

Aftalen mellem det bosniske fodboldlandshold og Adidas kommer til at gælde fra og med 1. juni. Bosnien bliver dermed det 9. hold til sommeren VM i Brasilien, som skal spille i fodboldtrøjer lavet af Adidas. Dette antal er kun overgået af Nike, der leverer fodboldtrøjer til 10 af sommerens deltagende landshold.

Bosnien vil for første gang komme til at spille i de nye uniformer fra Adidas, når de den 3. juni tørner sammen med Mexico i en træningskamp i Chicago. Selve salget af Bosnien trøjerne vil starte to dage tidligere – nemlig den 1 juni. Vi bør derfor kunne forvente, at udseendet på de nye Bosnien trøjer bliver offentliggjort snart.

Bosnien er idag placeret som nr. 17 på FIFAs verdensrangliste og det største internationale navn er nok Manchester City angriberen Eden Dzeko. Han er allerede sponsoreret personligt af Adidas, så han kan forsætte i de samme fodboldstøvler som hidtil.

Læs den officielle udmelding fra Adidas her.

Udgivet i Nyheder og tagget , , , , , , .