Randers trøje | billeder af de nuværende og historiske trøjer

Den lyseblå Randers trøje er et stærkt kendetegn, selvom der rent faktisk er 2 hold i Superligaen der pt. spiller i lyseblåt – det andet hold er SønderjyskE. Randers FC blev etableret i 2003, som en sammenslutning af 6 lokale hold, men de har allerede etableret sig som en fast del af Superligaen, på trods af en enkelt tur tilbage til 1. division i 2011/12. Den nuværende Randers trøje leveres af Warrior, som er en relativt ny spiller på det europæiske marked for fodboldtrøjer. Da Warrior endnu ikke sponsorere mange fodboldhold kan vi sandsynligvis ligeledes forvente et unikt design til den kommende Randers trøje.

BEDSTE TILBUD OG PRISER PÅ DANSKE FODBOLDTRØJER HER ➜

.


RANDERS TRØJE | 2013-2014

HJEMME 2013/14
Randers trøje - hjemme 20132014

UDE 2013/14
Randers trøje - ude 20132014

Foto: www.randersfc.dk

Find en historisk Randers trøje

Billeder af historiske Randers trøjer er på vej

Profiler i Randers trøje – og lidt mere historie

Når man kigger ned over listen af spillere, som har båret en Randers trøje i klubbens relativt korte levetid, så vil man faktisk se en del større navne. Jeg har forsøgt at liste nogle af de spillere, som jeg mener har været de største profiler i Randers trøje:
Søren Berg
Djiby Fall
Jonas Kamper
Kasper Lorentzen
José Mota
Yura Movsisyan
Marc Nygaard
Stig Tøfting

Randers’ største triumf må være pokaltitlen i 2005/06-sæsonen. Moderklubben, Randers Freja, står noteret for 3 pokaltitler, men hverken moderklubben eller Randers FC er lykkes med at vinde det danske mesterskab. Den lyseblå Randers trøje er blive vist frem over 3 omgange i de Europæiske turneringer. Dette er bl.a. sket på baggrund af UEFAs “fair play lodtrækninger”. Det lykkedes alle tre gange at komme til 3. kvalifikationsrunde, men Randers trøjen er dog aldrig vist frem i Europa League gruppespillet.