Cardiff trøje | billeder af de nuværende og historiske trøjer

En Cardiff trøje har historisk været kendetegnet ved farverne blå og hvid. Første gang man så en blå Cardiff trøje var i 1908 da klubben skiftede navn til Cardiff City FC. Tidligere have klubben heddet Riverside A.F.C. og de primære hjemmefarver var den interessante kombination af brun og guld. Fra 1908 og frem til 2012 var en Cardiff trøje primært blå, dog med forskellige nuancer af blå gennem tiden. I 2012 blev den radikale beslutning at gøre hjemmetrøjen rød og sort dog taget. Dette var da også et valg, der skabte højlydt utilfredshed blandt en stor del af klubbens fans.

BEDSTE TILBUD OG PRISER PÅ ENGELSKE FODBOLDTRØJER HER ➜

.


CARDIFF TRØJE | 2013-2014

HJEMME 2013/14
Cardiff trøje - hjemme 2013/14

Foto: Unisport

Nyheder og billeder af den nuværende Cardiff trøje

Ønsker du at læse mere om Cardiff City, så er det værd at tage et kig på deres hjemmeside:
Cardiff Citys officielle hjemmeside

Her finder du historien om klubben og en masse nyheder. En anden god ting ved siden er, at du kan finde en masse gode billeder fra kampe og træning. Dette giver dig derfor mulighed for at se, hvordan den en Cardiff trøje ser ud på spillerne.

Danske spillere i en Cardiff trøje

I 2013 slog Cardiff City transferrekord da de hentede Andreas Cornelius i FCK. Opholdet i klubben blev dog ikke som hverken han eller Cardiff havde håbet på, så selvom mange i klubben nok vil huske ham et stykke ud i fremtiden, så er det næppe for det positive.

Efter en kort og svær periode i klubben endte han med at skifte tilbage til FCK et halvt år senere. Ifølge Cardiff-direktør Simon Lim stod klubben efter disse handler tilbage med en samlet omkostning på over DKK 70 mio. på Andreas Cornelius.