Macron bliver tøjsponsor for Hollands nr. 3

Macron Logo

Macron og BV Vitesse Arnhem, der pt. indtager en tredjeplads i den hollandske Eresdivision, annoncerede idag, at Macron fra næste sæson skal være klubbens tekniske sponsor. Det betyder at Macron de kommende fem sæsoner skal levere alt tøj og udstyr til Vitesse herunder klubbens kamptrøjer.

Selve aftalen
Som nævnt, kommer Vitesse altså til at spille i fodboldtrøjer lavet af Macron i de næste fem sæsoner. Ifølge Macrons officielle udmelding, så vil denne aftale være den største aftale af sin art i Vitesses historie. Macron vil specialdesigne de nye sæt til Vitesse, så det bliver spændende at se hvad de disker op med, når tøjet præsenteres til sommer.

Kort om Vitesse og Macron
Vitesse har de seneste to sæsoner kvalificeret sig til at spille europæisk fodbold. Når man ser på deres aktuelle placering som nr. 3, så tyder meget på at de er ved at bide sig fast i den bedre del af Æresdivisionen.

Vitesse bliver det fjerde Hollandske klubhold, som Macron levere trøjer til. Hvis tingene flasker sig for Willem-II i den næstbedste række (ligger pt. nr. 2), så kan Macron komme til at levere fodboldtrøjer til 3 hold i Æresdivisionen næste sæson.

Læs den officielle udmelding fra Macron, og få flere informationer her:
http://www.macron.com/macron-new-technical-sponsor-of-bv-vitesse/

Udgivet i Nyheder og tagget , , , , , , .