Ny Chelsea trøje – Adidas præsenterer 2014/15 hjemmetrøjen

Så blev det Adidas’ tur til at præsentere nye fodboldtrøjer og selvom sæsonen endnu ikke er slut, har de valgt nu præsentere 2014/15 sæsonens Chelsea trøje. Se den officielle præsentationsvideo af den nye Chelsea trøje herunder:

Jeg synes det er lykkedes Adidas at kombinere både klassiske og moderne elementer i den nye Chelsea trøje. Der er holdt fast i den velkendte blå farve, men samtidig er tilføjelsen af tværstriberne et friskt element. Dette giver en god kontrast og jeg synes trøjen som helhed gør det godt.

Chelsea trøje - hjemme 20142015 - closeup

Adidas’ tanker bag denne Chelsea trøje

Designet er først og fremmest inspireret af Chealsea trøjerne fra slut 1980’erne og start 1990’erne. Den nye Chelsea trøje er selvfølgelig lavet i de nyest Adidas trøjematerialer. Denne serie af åndbare materialer går hos Adidas under navnet ClimaCool.

Den nye Chelsea trøje er lanceret under kampagnen “Forever Blue”. I præsentationsvideon ser man at der bliver sat fokus på især Chelseas Champions Leasgue kampagne i 2012. Denne reference må naturligt nok kunne foreventes at skabe noget glæde og stolthed i de fleste Chelsea hjerter.

Chelsea sæt - hjemme 20142015 - fullview

Den nye Chelsea trøje kommer i butikkerne fra den 30. april, men det er allerede muligt at forudbestille trøjen nu. Prisen vil være 599 kr., hvilket generelt virker til at være prisniveaut de store mærker introducerer der fodboldtrøjer til nu.

Læs hele Adidas præsentation af trøjen, samt se lidt flere billeder her.

Udgivet i Nyheder og tagget , , , , , , .