Om fshirt.dk

Hvis du elsker fodboldtrøjer, så er du kommet til det helt rigtige sted! fshirt.dk er en side dedikeret til fodboldtrøjer og alle de fans der elsker dem.

Mit navn er Claus og jeg startede fshirt.dk i starten af 2014. Jeg har altid været stor fodboldfan og har i mange år også spillet fodbold selv. For mig symboliserer fodboldtrøjen alle de positive ting ved fodbold – sammenholdet, historien, minderne, glæderne, stolthed og en masse andre ting. Jeg har derfor altid været ekstra optaget af fodboldtrøjer og fshirt.dk er min mulighed for at dele denne passion med andre.

Formålet med siden er grundlæggende, at gøre det nemt at se billeder af, og finde de billigste priser på, fodboldtrøjer fra de største ligaer i Europa og Superligaen. Ligeledes er det et mål med siden, at den på sigt skal fungere som en historisk oversigt over de største holds fodboldtrøjer.

Ud over ovenstående, så vil jeg løbende skriver artikler om emner omkring fodboldtrøjer, samt komme med opdateringer når der præsenteres nye fodboldtrøjer til de store europæiske og danske klubber.

fshirt.dk – alt om fodboldtrøjer!

Find fshirt.dk på Twitter og Facebook

Du kan også finde fshirt.dk på de sociale medier. Hvis du vil have opdateringer når der lanceres nye trøjer til de store hold, eller der er andet spændende nyt at byde på, så følg fshirt.dk på Facebook og Twitter. Du kan enten finde fshirt.dk ved at trykke på ikonerne i toppen eller følge linkene herunder:
www.facebook.com/fshirtdk
www.twitter.com/fshirtdk

Kontakt fshirt.dk

Jeg er meget interesseret i at høre fra dig. Hvis du ønsker at kontakte fshirt.dk på baggrund af en af nedestående punkter, eller noget helt andet, så kan du udfylde kontaktformularen herunder.

– Kommentarer?
– Spørgsmål?
– Manglende fodboldtrøjer?
– Gæsteartikler?
– Reklame?

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked