re-design-og-opdatering-af-fshirt-dk

Re-design og opdatering af fshirt.dk

Jeg er i øjeblikket ved at re-designe og lave en gennemgående opdatering af fshirt.dk.

Målet med re-designet er at give en betydeligt bedre brugeroplevelse, samt at give siden en flottere udseende. Dette vil dels resultere i et bedre overblik over de enkelte holds trøjer og en mere overskuelig og intuitiv menustruktur. Dette er selvfølgelig efter min mening, så hvis du har nogle kommentarer eller forslag vil jeg meget gerne høre din mening. Du kan altid kontakte mig på info@fshirt.dk .

En af de nye funktioner som bliver tilføjet er, at der ved de enkelte trøjer vil være en prissammenligning der giver overblikket over, hvor den enkelte fodboldtrøje findes billigst. Dette håber jeg vil skabe stor glæde og værdi for dig som bruger af siden.

Så for at runde af vil jeg gerne sige “undskyld det roder” lidt på siden i øjeblikket, men indenfor en uge eller to skulle hele siden gerne være opdateret, hvilket skulle resultere i en betydeligt bedre oplevelse.

Tak for du bruger fshirt.dk og jeg glæder mig til dit næste besøg.

Udgivet i Fshirt.dk.