Soccerroos’ nye udetrøje – Australien trøje VM 2014

Sløret er nu løftet for den nye Australien trøje. Nike og Australien præsenterede den nye udetrøje, som holdet skal spille i til sommerens VM i Brasilien. Stilen er uden tvivl anderledes end de fleste trøjer man ser præsenteret i øjeblikket, selvom denne Astralien trøje er holdt i et simpelt og rent design. Det simple og klassiske design går altså igen i både Australiens hjemmetrøje og udetrøje til sommerens VM.

AUSTRALIEN HJEMMETRØJE VM 2014
Køb hos Unisport for 599 kr.
Australien trøje - hjemme 2014
buy-button

Foto: Unisport

AUSTRALIEN UDETRØJE VM 2014
Køb hos Unisport for 599 kr.
Australien trøje - ude 2014
buy-button

Foto: Unisport

Ifølge Nike havde de Australske spillere ytret ønske om at kunne føle landets historie gennem trøjen. Dette har Nike forsøgt at opfylde på flere måder med denne nye Australien trøje. For det første er der valgt et klassisk design og sammen med ændringerne omkring logoet, så skulle tankerne vende mod det Australske landshold fra 1974. Selve det Australske logo er på trøjen placeret i et nyt form for skjold, som er inspireret af den måde logoet så ud på i 1974.

Yderligere kan det nævnes at den nye Australien trøje er lavet i Nikes nyeste udgave af deres Dri-FIT materialer – ligesom det er tilfældet for de resterende hold der spiller i Nike til sommerens VM. For at skabe et perfekt fit for spillerne har Nike brugt en 3D-skanner for at kunne sy trøjerne perfekt til den enkelte spiller. En sjov detalje som spillerne nok har haft glæde af, selvom man nok må indrømme det næppe direkte kommer til at forbedre deres præstationer.

Australien trøje – flere billeder

Herunder kan du se et par ekstra billeder af den nye Australien trøje, som blev vist frem i forbindelse med den officielle præsentation.

Australien trøje - ude vm 2014 - spillerpræsentation

Australien trøje - ude vm 2014 - front

Læs endnu flere detaljer i den officielle meddelelse fra Nike.

Udgivet i Nyheder og tagget , , , , .